De Gids is jarig en geeft een ebook cadeau

In het najaar zal De Gids haar 180-jarig bestaan vieren en we beginnen nu alvast met een traktatie: het allereerste, gloednieuwe ebook van De Internet Gids.


Gids-redacteur en schrijver Dirk Vis deed samen met zijn vrouw mee aan een reality-programma. Op basis van zijn ervaringen onderzoekt hij in “Het reality-essay” de onzekere scheidslijn tussen fictie en werkelijkheid, een thema van alle tijden en tegelijkertijd urgenter dan ooit. Je privacy geheel opgeven en voor de camera's een personage worden in je eigen leven is gevaarlijk en slopend, maar kan het ook een glimp van verlossing bevatten?
Download de epub-versie voor iPhone, iPad, Mac, Nook, Android en de meeste andere e-readers en apps. Open met iBooks of je eigen favoriete app.


Download de mobipub-versie voor Kindle e-readers van Amazon en de Kindle apps op de meeste types smartphone.


Specificaties:
prijs: 0,00€
lengte: 36 boekpagina's / 50 minuten leestijd (gemiddeld)
ontwerp cover-patroon: Hansje van Halem

De Internet Gids Cahiers

De reeks De Internet Gids Cahiers wordt verzorgd in samenwerking met gastredacteur en schrijver Miriam Rasch en bestaat uit nieuwe, literaire publicaties van Nederlandse bodem. Ieder werk is rond de 40 pagina's lang en te lezen gedurende een enkele treinreis of in de rij op het vliegveld. De mogelijkheden van dit nieuwe publicatieplatform worden zowel literair als visueel en auditief onderzocht. Verwacht worden uitgaves van o.a. schrijver en journalist Sonja Schulte met haar reisverslag Vlieland in tekst, beeld en geluid, schrijver en vormgever Louis Lüthi over zwarte pagina’s in de literatuur en Miriam Rasch met een fictief smartphone-essay over vriendschap.