The Feminine: Land of Welcome

De Internet Gids in Sociëteit Sexyland: een avond met literatuur, muziek en dans, waarbij de vraag naar wat het feminiene is in zachte contouren en aanstekelijke melodieën wordt onderzocht. Wat het masculiene is, daar worden we iedere dag in overvloed mee geconfronteerd, maar wat is eigenlijk het feminiene? ‘Het niet-weten is een goed begin,’ schrijft Christiane Singer in The Land of Welcome, ‘maar wat ik wel weet is dat het al het verschil maakt. Het geheim van het leven is het verschil.’ Het geheim van het leven mag gevierd. Een avond en een nacht met online lit mag in Sociëteit Sexyland, met essayistiek en Fuzzy Peach, met Chinese whispers en nieuwe dichters.


Met (onder anderen):
Nadia de Vries, Gala Tellechea Velez, Fabienne Rachmadiev, DJ Zoth, studio KNOL, Fiep van Bodegom, Nam Chi Nguyen, Tjeerd Posthuma, Roberta Petzoldt, DJ discourse, Maria van Daalen, Kate Gaidamaka, Ksenija Serbina & Mary Ponomareva.


Tickets: 5 euro (incl. weeklidmaatschap Sexyland) of GRATIS voor wie gekostumeerd komt passend bij het thema (doorbitch beslist).


Vrijdag 24 november, deuren open 19:30
Sociëteit SEXYLAND
Ms. van Riemsdijkweg 39
1033 RC Amsterdam