« Terug

40: Een fictief smartphone-essay over vriendschap

ebook

40: Een fictief smartphone-essay over vriendschap

Miriam Rasch
Kies je eigen prijs

40: Een fictief smartphone-essay over vriendschap leidt je binnen in het hoofd en in de telefoon – is er eigenlijk een verschil? – van iemand die probeert te begrijpen hoe vriendschappen ontstaan en schrikbarend genoeg ook weer verdwijnen. Vrienden maken lijkt iets vanzelfsprekends, zeker in tijden van sociale media. Het vanzelfsprekende is echter altijd in potentie hartverscheurend. ‘Dit is niet het verhaal van die vriendschap. Het is het verhaal van alle anderen.’


Download de epub-versie voor iPhone, iPad, Mac, Nook, Android en de meeste andere e-readers en apps. Open met iBooks of je eigen favoriete app.


Download de mobipub-versie voor Kindle e-readers van Amazon en de Kindle apps op de meeste types smartphone.


lengte: 28 boekpagina's / 35 minuten leestijd (gemiddeld)
ontwerp cover-patroon: Hansje van Halem
prijs: De officiële prijs is nul (0) euro, maar elk bedrag dat u invult zal worden beschouwd als een donatie aan stichting De Gids. Niemand wordt rijk van deze serie, maar van iedere binnenkomende euro gaat 50 eurocent naar de auteur. Met de overige 50 cent worden de coverontwerper, typograaf, webbouwer, webhost, corrector en redacteur gecompenseerd. Ieder bedrag is mogelijk, maar voor het gesuggereerde richtbedrag van €3,99 – waar u nog geen grande cafe latte voor koopt – steunt u de ontwikkeling van nieuwe titels in deze reeks.
technische vragen: webredactie@de-gids.nl

De Internet Gids Cahiers

De reeks De Internet Gids Cahiers wordt verzorgd in samenwerking met gastredacteur en schrijver Miriam Rasch en bestaat uit nieuwe, literaire publicaties van Nederlandse bodem. Ieder werk is rond de 40 pagina's lang en te lezen gedurende een enkele treinreis of in de rij op het vliegveld. De mogelijkheden van dit nieuwe publicatieplatform worden zowel literair als visueel en auditief onderzocht.


Het concept van De Internet Gids Cahiers is ontwikkeld met de steun van het Nederlands Letterenfonds en komt specifiek voort uit het Wanderlust-programma.