« Terug

Het-reality-essay

ebook

Het-reality-essay

Dirk Vis
Kies je eigen prijs

Gids-redacteur en schrijver Dirk Vis deed samen met zijn vrouw mee aan een reality-programma. Op basis van zijn ervaringen onderzoekt hij in “Het reality-essay” de onzekere scheidslijn tussen fictie en werkelijkheid, een thema van alle tijden en tegelijkertijd urgenter dan ooit. Je privacy geheel opgeven en voor de camera's een personage worden in je eigen leven is gevaarlijk en slopend, maar kan het ook een glimp van verlossing bevatten?


Download de epub-versie voor iPhone, iPad, Mac, Nook, Android en de meeste andere e-readers en apps. Open met iBooks of je eigen favoriete app.


Download de mobipub-versie voor Kindle e-readers van Amazon en de Kindle apps op de meeste types smartphone.


Specificaties
lengte: 36 boekpagina's / 50 minuten leestijd (gemiddeld)
ontwerp cover-patroon: Hansje van Halem
prijs: De officiële prijs is nul (0) euro, maar elk bedrag dat u invult zal worden beschouwd als een donatie aan stichting De Gids. Niemand wordt rijk van deze serie, maar van iedere binnenkomende euro gaat 50 eurocent naar de auteur. Met de overige 50 cent worden de coverontwerper, typograaf, webbouwer, webhost, corrector en redacteur gecompenseerd. Ieder bedrag is mogelijk, maar voor het gesuggereerde richtbedrag van €3,99 – waar u nog geen grande cafe latte voor koopt – steunt u de ontwikkeling van nieuwe titels in deze reeks.
technische vragen: webredactie@de-gids.nl

De Internet Gids Cahiers

De reeks De Internet Gids Cahiers wordt verzorgd in samenwerking met gastredacteur en schrijver Miriam Rasch en bestaat uit nieuwe, literaire publicaties van Nederlandse bodem. Ieder werk is rond de 40 pagina's lang en te lezen gedurende een enkele treinreis of in de rij op het vliegveld. De mogelijkheden van dit nieuwe publicatieplatform worden zowel literair als visueel en auditief onderzocht.


Het concept van De Internet Gids Cahiers is ontwikkeld met de steun van het Nederlands Letterenfonds en komt specifiek voort uit het Wanderlust-programma.