« Terug

Mijn Eerste e-Reader gevolgd door Mijn Tweede e-Reader

ebook

Mijn Eerste e-Reader gevolgd door Mijn Tweede e-Reader

Arjen Mulder
Kies je eigen prijs

Mijn Eerste e-Reader gevolgd door Mijn Tweede e-Reader van schrijver, bioloog en mediatheoreticus Arjen Mulder is een meanderend verhaal dat loopt van persoonlijk reisjournaal tot theoretische beschouwing en van literaire boekbespreking tot beeldend essay. Het onderwerp van de instabiele tekst wordt vanuit vele perspectieven bekeken en laat de lezer achter met de nodige informatie om daarna een nieuwe, eigen koers te bepalen.


Download de epub-versie voor iPhone, iPad, Mac, Nook, Android en de meeste andere e-readers en apps. Open met iBooks of je eigen favoriete app.


Download de mobipub-versie voor Kindle e-readers van Amazon en de Kindle apps op de meeste types smartphone.


lengte: 40 boekpagina's / 45 minuten leestijd (gemiddeld)
ontwerp cover-patroon: Hansje van Halem
prijs: De officiële prijs is nul (0) euro, maar elk bedrag dat u invult zal worden beschouwd als een donatie aan stichting De Gids. Niemand wordt rijk van deze serie, maar van iedere binnenkomende euro gaat 50 eurocent naar de auteur. Met de overige 50 cent worden de coverontwerper, typograaf, webbouwer, webhost, corrector en redacteur gecompenseerd. Ieder bedrag is mogelijk, maar voor het gesuggereerde richtbedrag van €3,99 – waar u nog geen grande cafe latte voor koopt – steunt u de ontwikkeling van nieuwe titels in deze reeks.
technische vragen: webredactie@de-gids.nl

De Internet Gids Cahiers

De reeks De Internet Gids Cahiers wordt verzorgd door gastredacteur Miriam Rasch en Gids-redacteur Dirk Vis i.s.m. de redactie van De Internet Gids. De serie bestaat uit nieuwe, literaire publicaties van Nederlandse bodem. Ieder werk is rond de 40 pagina's lang en te lezen gedurende een enkele treinreis of in de rij op het vliegveld. De mogelijkheden van dit nieuwe publicatieplatform worden zowel literair als visueel en auditief onderzocht.


Het concept van De Internet Gids Cahiers is ontwikkeld met de steun van het Nederlands Letterenfonds en komt specifiek voort uit het Wanderlust-programma.