« Terug

Over zwarte pagina's

ebook

Over zwarte pagina's

Louis Lüthi
Kies je eigen prijs

Schrijver en vormgever Louis Lüthi verzamelde zwarte pagina's uit de wereldliteratuur waar u in dit ebook doorheen kunt bladeren. In zijn kenmerkende stijl geeft Lüthi vervolgens een precieze en poëtische blik op het zwart in de literatuur.


Download de epub-versie voor iPhone, iPad, Mac, Nook, Android en de meeste andere e-readers en apps. Open met iBooks of je eigen favoriete app. Download de mobipub-versie voor Kindle e-readers van Amazon en de Kindle apps op de meeste types smartphone.


Als uw leesapp het toestaat, raden we u aan om de nachtmodus te gebruiken (zwarte pagina's!).


Specificaties

lengte: ongeveer 32 boekpagina's / 45 minuten leestijd (gemiddeld)

ontwerp cover-patroon: Koos Breen

taal: Engels, Nederlands

Nederlandse vertaling: Miriam Rasch & Dirk Vis

prijs: De officiële prijs is nul (0) euro, maar elk bedrag dat u invult zal worden beschouwd als een donatie aan stichting De Gids. Niemand wordt rijk van deze serie, maar van iedere binnenkomende euro gaat 50 eurocent naar de auteur. Met de overige 50 cent worden de coverontwerper, typograaf, webbouwer, webhost, corrector, vertaler en redacteur gecompenseerd. Ieder bedrag is mogelijk, maar voor het gesuggereerde richtbedrag van €3,99 – waar u nog geen grande cafe latte voor koopt – steunt u de ontwikkeling van nieuwe titels in deze reeks.

technische vragen: webredactie@de-gids.nl

De Internet Gids Cahiers

De reeks De Internet Gids Cahiers wordt gecureerd door gastredacteur Miriam Rasch, Gids-redacteur Dirk Vis en de redactie van De Internet Gids en bestaat uit nieuwe, literaire publicaties van Nederlandse bodem. Ieder werk is rond de 40 pagina's lang en te lezen gedurende een enkele treinreis of in de rij op het vliegveld. De mogelijkheden van dit nieuwe publicatieplatform worden literair en artistiek onderzocht. Het concept van De Internet Gids Cahiers is door Dirk Vis ontwikkeld met de steun van het Nederlands Letterenfonds en komt specifiek voort uit het Wanderlust-programma.