« Terug

Vlieland

ebook

Vlieland

Sonja Schulte
Kies je eigen prijs

Vlieland is een reisverslag in woord, beeld en geluid. Door het verhaal heen vindt u twaalf tekeningen en vier audiostukken. In een unieke combinatie van stemmen komt de geschiedenis van vrouwen op reis tot leven.


Sonja Schulte leest, schrijft, tekent en maakt audio. Ze schrijft voor De Optimist, De Internet Gids en boekrecensies voor Dagblad van het Noorden/Leeuwarder Courant.


Download de epub-versie voor iPhone, iPad, Mac, Nook, Android en de meeste andere e-readers en apps. Open met iBooks of je eigen favoriete app. Het epub-bestand is in kleur en bevat vier audiofragmenten.


Download de mobipub-versie voor Kindle e-readers van Amazon en de Kindle apps op de meeste types smartphone. Voor gebruik op e-readers bevat deze versie geen audiofragmenten.


De audiofragmenten van Vlieland zijn ook los in De Internet Gids te beluisteren.


Specificaties
lengte: 32 boekpagina's / 45 minuten leestijd (gemiddeld)
media: tekst, tekeningen en audio-opnamen
ontwerp cover-patroon: Hansje van Halem
prijs: De officiële prijs is nul (0) euro, maar elk bedrag dat u invult zal worden beschouwd als een donatie aan stichting De Gids. Niemand wordt rijk van deze serie, maar van iedere binnenkomende euro gaat 50 eurocent naar de auteur. Met de overige 50 cent worden de coverontwerper, typograaf, webbouwer, webhost, corrector en redacteur gecompenseerd. Ieder bedrag is mogelijk, maar voor het gesuggereerde richtbedrag van €3,99 – waar u nog geen grande cafe latte voor koopt – steunt u de ontwikkeling van nieuwe titels in deze reeks.
technische vragen: webredactie@de-gids.nl

De Internet Gids Cahiers

De reeks De Internet Gids Cahiers wordt verzorgd in samenwerking met gastredacteur en schrijver Miriam Rasch en bestaat uit nieuwe, literaire publicaties van Nederlandse bodem. Ieder werk is rond de 40 pagina's lang en te lezen gedurende een enkele treinreis of in de rij op het vliegveld. De mogelijkheden van dit nieuwe publicatieplatform worden zowel literair als visueel en auditief onderzocht.


Het concept van De Internet Gids Cahiers is ontwikkeld met de steun van het Nederlands Letterenfonds en komt specifiek voort uit het Wanderlust-programma.